Kılca: Kadir gecemiz mübarek olsun

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Kadir Gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Tüm İslam âleminin Kadir Gecesi'ni tebrik eden Başkan Hasan Kılca 'Bin aydan daha hayırlı olduğu müjdesiyle gelen ve Kur'an-ı Kerim'in nazil olduğu Kadir Gecemizi tebrik ediyor, bu mübarek gecenin milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için huzur, sağlık ve esenlik getirmesini diliyorum' dedi.

Kılca: Kadir gecemiz mübarek olsun
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYA HABER: Kadir Gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; pek çok hayır ve bereketi bünyesinde barındıran, manevi haz ve coşkunun doruğa ulaştığı Ramazan Ayı’nın son günlerine yaklaştıklarının altını çizdi. 
Başkan Hasan Kılca’nın Kadir Gecesi mesajı şu şekilde: 
“Tuttuğumuz oruçlar ve yaptığımız ibadetlerle Ramazan’ı Şerif’in son günlerine geldik. Bir tarafta orucun son günlerine gelmiş olmanın hüznünü, diğer tarafta da bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni idrak edecek olmamızın sevinç ve huzurunu yaşıyoruz. Kadir Gecesi; esenlik, huzur ve müjdelerle dolu manevi bir zamanın adı ve mesajıdır. Kadir Gecesi, günahlardan arınmak için bir fırsat, gönüllere dokunmak için bir köprü ve en nihayetinde kazananlardan olmamız için manevi bir kazanç kapısıdır. Bu mübarek gecenin bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenmiş, duaya kalkan ellerin geri çevrilmeyeceği taahhüt edilmiştir. O zaman bu mübarek gecede ellerimizi ve gönüllerimizi her zamankinden daha çok Allah’a açalım. Bu mübarek gecenin her türlü bereketinden istifade etmeye gayret edelim. 6 Şubat depremiyle yaşadığımız o büyük yıkımda ahirete intikal eden kardeşlerimizi dualarla unutmayalım. Hayatta kalan vatandaşlarımızın da maddi ve manevi yanlarında olmaya gayret edelim. Allah birliğimizi, dirliğimizi daim etsin. 
Bu duygu ve düşüncelerle; Konyalı hemşehrilerim başta olmak üzere bütün İslam âleminin Kadir Gecesi’ni kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.” 

KONYA HABER - HAKİMİYET
 

Bakmadan Geçme