Kılca 'Ramazan ayımız mübarek olsun'

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Konyalılar başta olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan Ayı'nı yayımladığı mesajla tebrik etti.

Kılca 'Ramazan ayımız mübarek olsun'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Ramazan Ayı’nın başlaması dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. İslam âlemi olarak Ramazan Ayı’na girmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Hasan Kılca, bu ayın bereket, mağfiret, af ve arınma ayı olduğunu vurguladı. Hasan Kılca; “Bu mübarek ay vesilesiyle mahzun gönüllere dokunalım, çalmadık kapı, dokunmadık gönül bırakmayalım. Bu ay birlik ve beraberliğin bereketini iliklerimize kadar hissetmemiz için de kıymetli bir fırsattır” dedi. 

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Konyalılar başta olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan Ayı’nı yayımladığı mesajla tebrik etti. 

Başkan Hasan Kılca’nın Ramazan Ayı mesajı şu şekilde; “Mübarek Ramazan ayı ile birlikte manevi bir atmosfer yeniden kapımızı çalıyor. Ramazan birlik ve beraberliğin, paylaşmanın ve ikramın en güzel tezahürüdür. Ramazan; Kur’an, rahmet, sabır ve şükür ayıdır. Nefsimizi terbiye etme, sabır ve şükür duygularımızı pekiştirme zamanıdır. Bu ayı fırsat bilerek, komşumuzun, dostumuzun ve yardıma muhtaç olanın yanında olalım; çünkü Ramazan’ın asıl tadı bu ruhta saklıdır. İnsanlık âlemine rahmet ve mağfiret yönünden müjdeler veren 11 ayın sultanı Ramazan’a ulaşmanın huzuru, mutluluğu ve heyecanıyla; Konyalı hemşehrilerimiz başta olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Ramazan ayını en içten duygularımla tebrik ediyorum. 

Bu mübarek ayın memleketimize, ülkemize ve tüm İslam âlemine huzur ve refah getirmesini temenni ediyorum.” 
 

Bakmadan Geçme