Kılıçdaroğlu: Biz hazırız AKP ve MHP hazır mı?

Cumhuriyet Halk Partisi genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Atanamayan Uzman Çavuşlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli ile bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, 'Vatanı ve bayrağı için çalışıp bugün işsiz olanlara sahip çıkmak ve sorunlarını çözmek siyaset kurumunun görevidir' dedi.

Kılıçdaroğlu: Biz hazırız AKP ve MHP hazır mı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Atanamayan Uzman Çavuşlar Derneği Başkanı Mustafa Gündeşli ve beraberindeki heyet ile bir araya gelen Kılıçdaroğlu, derneğin sorunlarını dinlediklerini dile getirerek, “Atanamayan Uzman Çavuşlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli ve beraberindeki heyet ile bir araya geldik, sorunlarını dinledik. Uzman erbaşlar; yurt içinde, Irak’ta, Suriye’de, Libya’da subay, astsubay ve askerlerle birlikte ön saflarda mücadele ediyorlar” şeklinde konuştu. 

“İŞSİZ UZMAN ERBAŞ SAYISI 67 BİN 462 KİŞİ”

İşsiz olanlara sahip çıkmamanın ve sorunları çözmenin siyaset kurumunun görevi olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, “Bir dönem görev yapıp bugün işsiz Uzman Erbaş sayısı 67 bin 462 kişi... Vatanı ve bayrağı için çalışıp bugün işsiz olanlara sahip çıkmak ve sorunlarını çözmek siyaset kurumunun görevidir. Biz hazırız. Kamuoyu önünde soruyoruz. Ak Parti hazır mı? MHP hazır mı?” ifadelerine yer verdi. 
 

Bakmadan Geçme