• Haberler
  • Ekonomi
  • Kimliğini Kapan Soluğu Bankada Alıyor: 80 Bin TL Nakit Desteği İçin!

Kimliğini Kapan Soluğu Bankada Alıyor: 80 Bin TL Nakit Desteği İçin!

Yılın son günlerinde banka kampanyaları ile birlikte sunulan ihtiyaç kredisi fırsatları ertelemeli döneme girdi. Vakıfbank ilk kez 80.000 TL'lik kredi kampanyasını 3 ay erteleme fırsatı ile duyurdu.

Kökleşmiş kamu bankaları arasında yer alan Vakıfbank yıl içinde asgari ücretli, özel sektör çalışanı veya emekli müşterisi için sunduğu kampanyalarla öne çıkıyor. Acil nakit ihtiyacını karşılayabilmek ve borç yükü altından kolaylıkla sıyrılmak için ihtiyaç kredisi arayanlara özel yıl sonu kampanyası ile geldi.

3 Ay Erteleme Fırsatı Geldi!

Vakıfbank yaptığı açıklamada kampanyanın detaylarını paylaştı. İhtiyaç kredisi başvurusu sonrası kredi taksitlerini 3 ay erteleyebilme fırsatı sunan VakıfBank 90 günlük ödemesiz dönemde müşterinin bütçesini koruyabilmesini sağlıyor.

80 Bin TL’lik Kredinin Maliyet Tablosu

3 ay taksit erteleme fırsatı ile başlatılan ihtiyaç kredisi kampanyası aylık %3,95 faiz ile destekleniyor. VakıfBank'ın en çok tercih edilen kredi türleri arasında yer alan 80.000 TL'lik ihtiyaç kredisi 24 ay ile vadelenebiliyor.

80.000 TL'lik ihtiyaç kredisinin aylık ödemesi ise 5 bin 874 TL'ye denk geliyor. Kredinin toplam maliyeti 140.000 TL'yi buluyor.

 

Bakmadan Geçme