Konya-Antalya ve Bozüyük-Eskişehir-Ankara Yollarında Yol Çalışmaları Ulaşımı Etkiliyor

Yol bakım çalışmaları trafiği etkiliyor. Konya-Antalya ve Bozüyük-Ankara Yollarında dikkatli seyir ile alternatif güzergahlar ön planda.

Yol bakım çalışmaları trafiği etkiliyor. Konya-Antalya ve Bozüyük-Ankara Yollarında dikkatli seyir ile alternatif güzergahlar ön planda.

Karayolları Genel Müdürlüğü’nden edinilen bilgilere göre, Konya-Antalya yolunda Demirkapı Tünelleri'nde sağ tüpün bakım onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım seyri değişti. Bu önleyici bakım çalışmalarının trafiği etkilemesiyle birlikte, sürücülerin servis yolunu kullanarak ulaşım sağlamaları gerekiyor.

Aynı şekilde, Bozüyük-Eskişehir-Ankara yolunun 27-28. kilometrelerindeki Kartal alt geçidinde de bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Eskişehir-Bursa istikametinde 3 şeritli yolun bir şeridi trafiğe kapatıldı (çalışmaya göre 2 şerit). Kapatılan şeritler, diğer şeritlerden sağlanan ulaşım ile telafi edilmeye çalışılıyor. Sürücülerin dikkatli olmaları ve trafik işaretlemelerine uymaları önemle vurgulandı.

Yol durumu bültenine göre; söz konusu çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte normal trafik düzeninin en kısa sürede sağlanması planlanıyor. Yol bakım ve onarım çalışmaları, sürücü güvenliği ve yol kalitesi açısından önemli adımlar olarak değerlendiriliyor. Sürücüler, seyahat etmeden önce güncel yol durumu bültenlerini kontrol etmeleri ve alternatif güzergahları göz önünde bulundurmaları konusunda uyarılar yapıldı.
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme