• Haberler
  • Konya
  • Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay'dan Üniversiteye Hazırlanan Öğrencilere Nakdi Desteğin İkinci Ödemesi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay'dan Üniversiteye Hazırlanan Öğrencilere Nakdi Desteğin İkinci Ödemesi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, üniversiteye hazırlanan ve eğitim desteği başvurusu yapan 12. sınıf öğrencilerine yönelik 3 bin liralık nakdi desteğin ikinci ödemesinin yapıldığını açıkladı. Başkan Altay, eğitime verdiği önem ve destekle bilinen 'Konya Modeli Belediyecilik' anlayışı çerçevesinde, geçen yıl başlatılan bu uygulamaya bu yıl da devam edildiğini belirtti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay'dan Üniversiteye Hazırlanan Öğrencilere Nakdi Desteğin İkinci Ödemesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, üniversiteye hazırlanan ve eğitim desteği başvurusu yapan 12. sınıf öğrencilerine yönelik 3 bin liralık nakdi desteğin ikinci ödemesinin yapıldığını açıkladı.
Toplamda 24 bin 344 öğrencinin eğitim desteği için başvuruda bulunduğunu ifade eden Başkan Altay, bu öğrencilere 1.500 liralık ikinci ödemelerinin bugün itibariyle yapıldığını duyurdu. Başkan Altay, öğrencilere seslenerek, "Güle güle harcayın, bereketli olsun" dedi.
"Konya Modeli Belediyecilik" kapsamında yürütülen projeler arasında özellikle eğitim alanında yapılan çalışmalara vurgu yapan Başkan Altay, bu nakdi destek uygulamasının geçen yıl başlatıldığını ve olumlu geri dönüşler aldıklarını belirtti. Başkan Altay, "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Eğitim desteğinden faydalanan tüm gençlerimiz için hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.
Konya Büyükşehir Belediyesi'nin eğitim alanındaki bu destekleri, şehir genelindeki öğrencilerin eğitim hayatına katkı sağlamak adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
 

Bakmadan Geçme