Konya Büyükşehir Belediyesi, Gençlere Yönelik 'Pergel Fellowship Programı'nı Başlattı

Konya Büyükşehir Belediyesi Kariyer Destek Merkezi, gençlerin kariyer hayatlarına hazırlanmalarına destek olmak amacıyla 'Pergel Fellowship Programı'nı başlattı. Program kapsamında Konya'da okuyan 70 üniversite öğrencisine 3 ay boyunca ücretsiz eğitimler sunulacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Gençlere Yönelik 'Pergel Fellowship Programı'nı Başlattı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Konya Büyükşehir Belediyesi Kariyer Destek Merkezi, gençlerin kariyer hayatlarına hazırlanmalarına destek olmak amacıyla "Pergel Fellowship Programı"nı başlattı. Program kapsamında Konya'da okuyan 70 üniversite öğrencisine 3 ay boyunca ücretsiz eğitimler sunulacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi Kariyer Destek Eğitim Merkezi (KADEME), genç üniversite öğrencilerinin kariyer planlamalarına katkı sağlamak amacıyla "Pergel Fellowship Programı"nı hayata geçirdi. Program, 70 üniversite öğrencisine 3 ay boyunca, 21. yüzyıl iş dünyasında başarılı olabilmeleri için gerekli olan yetkinlikleri kazandırmayı hedefliyor.

PROGRAMIN DETAYLARI

Eğitim İçeriği: Program, deneyim odaklı farkındalık eğitimi ve kariyer hızlandırıcı bir program olarak tasarlandı. Katılımcılara, Kariyer Planlama, Excel, Takım Çalışması, ve Yapay Zeka Araçlarının Etkin Kullanımı gibi kritik konularda eğitimler sunulacak.

Program Paydaşları: Kapsül Teknoloji Platformu ve Sosyal İnovasyon Ajansı da programın paydaşları arasında yer alıyor. Bu kuruluşlarla yapılan ortaklıklar sayesinde, katılımcılara bilgi iletişim teknolojileri okuryazarlığı ve eleştirel düşünme gibi önemli konularda eğitim verilecek.

Eğitim Metodolojisi: Program, geleneksel eğitim sınırlarını aşan "flipped learning" metodolojisi ile katılımcıları eğlenceli ve interaktif öğrenme materyalleriyle buluşturacak. Ayrıca, saha gezileriyle sektördeki gerçek uygulamaları yakından gözlemleme fırsatı sunacak.

Ücretsiz Eğitim: Program, katılımcılara 3 ay boyunca ücretsiz bir şekilde sunulacak. Modern eğitim metoduyla gençlere kariyer hayatlarına hazırlık konusunda benzersiz bir deneyim vaat ediyor.

Bakmadan Geçme