• Haberler
  • Konya
  • Konya Büyükşehir Belediyesi, Türk ve İslam Eserleri Müzesi'nde 'Dinle Neyden Sergisi-5' Programına Ev Sahipliği Yapacak

Konya Büyükşehir Belediyesi, Türk ve İslam Eserleri Müzesi'nde 'Dinle Neyden Sergisi-5' Programına Ev Sahipliği Yapacak

Konya Büyükşehir Belediyesi, sanat ve kültür etkinlikleri kapsamında düzenlediği 'Dinle Neyden Sergisi-5' programı ile müzik ve konuşmaları bir araya getiriyor. Program, 12 Şubat 2024 Pazartesi günü Türk ve İslam Eserleri Müzesi'nde gerçekleşecek.

Konya Büyükşehir Belediyesi, sanat ve kültür etkinlikleri kapsamında düzenlediği "Dinle Neyden Sergisi-5" programı ile müzik ve konuşmaları bir araya getiriyor. Program, 12 Şubat 2024 Pazartesi günü Türk ve İslam Eserleri Müzesi'nde gerçekleşecek.

Konya Büyükşehir Belediyesi, sanat ve kültür etkinlikleriyle dolu bir günü daha vatandaşlarla buluşturuyor. "Dinle Neyden Sergisi-5" adlı program, 12 Şubat 2024 Pazartesi günü Türk ve İslam Eserleri Müzesi'nde düzenlenecek.

Programın yönetmenliğini Mehmet Akif Aydın üstlenirken, birbirinden değerli konuşmacılar da etkinliği renklendirecek. Ahmet Emre Bilgili, Bilal Kemikli, Mürteza Bedir ve Necdet Yılmaz, program kapsamında katılımcılara deneyim ve bilgilerini paylaşacak.
Etkinlik, 15.30'da başlayacak enstrümantal müzik dinletisiyle atmosfer oluşturacak. Saat 16.00'ta ise konuşmalar başlayacak. Konuşma bölümünün ardından saat 17.00'de ise katılımcılar, Türk ve İslam Eserleri Müzesi'ndeki sergiyi TİEM uzmanlarının rehberliğinde gezebilecekler.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği "Dinle Neyden Sergisi-5" programı, sanatseverleri müzik ve kültürle buluşturmayı hedefliyor. Katılımcılar, Türk ve İslam Eserleri Müzesi'nde gerçekleşecek bu özel etkinlikle unutulmaz bir kültür deneyimi yaşayacaklar. 
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme