Konya'da 'Başarmaya Hazırım' projesi kapsamında Yazar Buluşmaları gerçekleştirildi

Konya Valiliği himayelerinde, İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Konya Büyükşehir Belediyesi ortaklığıyla yürütülmekte olan 'Bizim Okulumuz' kapsamında uygulanan Başarmaya Hazırım Projesi 'Yazar Buluşmaları' 4 Mayıs 2023 tarihinde Beyşehir ve Seydişehir ilçelerinde, 5 Mayıs 2023 tarihinde Karapınar ve Ereğli ilçelerindeki yapılan programlarla gerçekleştirildi.

Konya'da 'Başarmaya Hazırım' projesi kapsamında Yazar Buluşmaları gerçekleştirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başarmaya Hazırım Hikâye Kitabı’nın yazarı İlhan Akın, ilk olarak 04 Mayıs 2023 Perşembe günü Beyşehir ilçesinde bulunan Eşrefoğlu İlkokulunun 3. sınıf öğrencileriyle bir araya geldi. Ardından Seydişehir Nikâh Salonu'nda düzenlenen etkinlikte ilçedeki farklı okullardan 400'den fazla 3. sınıf öğrencisiyle söyleşi gerçekleştirdi.

Ereğli Gençlik Merkezinde 600’ün üzerinde 3. sınıf öğrencisiyle söyleşi gerçekleştiren Yazar İlhan Akın, öğrencilerin Başarmaya Hazırım Hikâye Kitaplarını da imzaladı. Yazar Karapınar Cumhuriyet İlkokulunda da öğrencilerle buluşarak onlarla sohbet etti. 

“Yazar Buluşmaları” kapsamında daha önce Akşehir ilçesinde bulunan ilkokulların 3. sınıf öğrencileriyle bir araya gelen Yazar İlhan Akın, Selçuklu Şükriye Onsun İlkokulu, Karatay Kuvayı Milliye İlkokulu ve Meram 15 Temmuz Millî Birlik İlkokullarının 3. sınıf öğrencileri ile de bir araya gelerek söyleşide bulunmuştu.

İl genelinde Ekim Ayında 37.500 üçüncü sınıf öğrencisine “Başarmaya Hazırım Hikaye Kitabı”nın dağıtılmasıyla başlayan süreç, kütüphane ziyaretleri ve “Hikâye Özel Defteri”ne değerlerin yazılmasıyla devam ediyor. Hafta boyunca devam eden söyleşileri için yazar İlhan Akın’a, projeyi özveriyle takip eden yönetici, öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz
 

Bakmadan Geçme