• Haberler
  • Spor
  • Konya'da çocuk ve gençlere ücretsiz olacak

Konya'da çocuk ve gençlere ücretsiz olacak

28 branşta gerçekleştirilecek GSB Spor Okullarından 5-18 yaş arası çocuk ve gençler faydalanma imkanı bulacak

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları’nın açılış töreni gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Futbol Sahası’nda gerçekleştirilen açılış töreni Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin ve ASKF Başkanı Remzi Ay'ın yaptığı açılış konuşmaları ile başladı.

Antrenörler ile GSB Spor Okullarına kayıt olan sporcular ve ailelerinin de yoğun katılımıyla gerçekleştirilen program çeşitli spor branşlarında yapılan gösteriler ve program alanına kurulan spor branşları tanıtım stantlarının gezilmesi ile sona erdi.

Atletizm, Badminton, Basketbol, Bisiklet, Boks, Cimnastik, Eskrim, Fitness, Futbol, Güreş, Halter, Halk Oyunları, Hentbol, Hokey, Judo, Karate, Kick Boks, Masa Tenisi, Okçuluk, Özel Sporcular, Ragbi, Rekreatif, Satranç, Taekwondo, Tenis, Voleybol, Yüzme ve Wushu olmak üzere toplam 28 branşta gerçekleştirilecek GSB Spor Okullarından 5-18 yaş arası çocuk ve gençler ücretsiz olarak faydalanma imkanı bulacak.

Kayıtlar, spor branşlarında çalışmaların yapılacağı salonlarda hafta içi 10.00 - 16.30 saatleri arasında alınacaktır.

Bakmadan Geçme