Konya'da dehşete düşüren kaza!

Konya'nın Seydişehir ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında, kontrolden çıkan yarış motorunun refüjdeki ağaca çarpması sonucu sürücü hayatını kaybetti.

Kaza, saat 14.00 sularında Alaylar 1 Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde gerçekleşti. 21 yaşındaki Buğra Sayın'ın kullandığı yarış motoru virajda kontrolden çıkarak devrildi. Motorun refüjdeki ağaca çarpması sonucu genç sürücü hayatını kaybetti. Kazada sürüklenen motor ise cenazenin yaklaşık 100 metre ilerisinde durabildi.

Olay yerine çağrılan sağlık ve polis ekipleri, genç sürücünün yaşamını yitirdiğini belirledi. Buğra Sayın'ın cenazesi, yapılan incelemelerin ardından otopsi için Seydişehir Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma devam ederken, olayın detayları üzerindeki incelemeler sürüyor. Kazanın neden meydana geldiği ve alınması gereken önlemlerle ilgili bilgilerin ortaya çıkması bekleniyor. Bu acı olay, bölgedeki trafik güvenliği konusundaki hassasiyeti bir kez daha gündeme getirdi.

Yorumlar 1
. 20 Kasım 2023 16:11

Bu nasıl bir başlık ya sırf okunsun diye yazık günah aileyi düşünün biraz ayrıntısına kadar yazsaydınız başlığa nasıl vefat ettiği el insaffffff

Bakmadan Geçme