Konya'da feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı!

Konya'da gece saat 23.30 civarında meydana gelen trafik kazasında, bir motosiklet arkadan gelmekte olan bir beton mikserine çarptı. Kazada, motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken, motosikletin yolcusu ise ağır yaralandı.

Konya'da feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kaza, Selçuklu ilçesinin Yazır Mahallesi'nde bulunan Yeni İstanbul Yolu Caddesi üzerinde gerçekleşti. Aktarılan bilgilere göre, 24 yaşındaki Aykan S., Fırat Kavşağı'ndan merkez istikametine doğru seyir halindeyken, aynı yönde ilerleyen A.P. tarafından kullanılan beton mikserine arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan motosikleti gören çevre sakinleri hemen yardım çağırdılar. Sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine ulaştı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde, motosiklet sürücüsü Aykan S.'nin hayatını kaybettiği tespit edildi. Motosikletin yolcusu olan M.B. ise ağır yaralı olarak Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis ekipleri, olay yerindeki incelemelerini tamamladıktan sonra kazada hayatını kaybeden sürücünün cenazesini Konya Şehir Hastanesi morguna gönderdi. Beton mikserinin sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Kaza ile ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı.

Bakmadan Geçme