• Haberler
  • Konya
  • Konya'da içme suyu şebekesinde büyük arıza!

Konya'da içme suyu şebekesinde büyük arıza!

Konya'daki içme suyu şebekesinde gece saatlerinde büyük bir arıza meydana geldi. Bazı mahallelerde aksaklıkların yaşanabileceği bildirildi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Konya'da içme suyu şebekesinde büyük arıza!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYA HABER: Konya’da kent merkezine Mavi Tünel’den gelen ana içme suyu şebekesinde büyük bir arıza meydana geldiği belirtildi. Konya’nın bazı mahallelerinde su kesintisi yaşanabileceği açıklandı.

Konuya ilişkin açıklama, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’dan geldi
Uğur İbrahim Altay konuya ilişkin şu ifadeleri yer verdi: “Şehrimize mavi tünelden gelen ana içme suyu şebekesinde büyük bir arıza meydana geldi. İlk müdahaleyi yaptık. Arızayı onarmak için şebekede kalan suyu boşaltıyoruz. Boşaltma işlemi öğleye kadar devam edecek. Arızadan hemşerilerimizin en az oranda etkilenmesi için kuyularımızı ve Altınapa arıtma tesisimizi devreye aldık. Bu süreçte bazı mahallelerimizde ve hidrofor kullanmayan binalarda basınç kaynaklı aksaklık yaşanabilir. Allah, beterinden muhafaza etsin.” 

KOSKİ Genel Müdürlüğü’nden gelen açıklamalarda ise,” Seçme’den şehrimize gelen ana besleme hattında meydana gelen arızaya ekiplerimiz müdahale ediyor. Su kesintisi yaşamamak için şehre kuyu destekli su sağlıyoruz. Bazı bölgeler ve bireysel pompa kullanılmayan üst katlarda basınç kaynaklı su kesintisi yaşanabilir.” dedi.

KONYA HABER - HAKİMİYET

MUHABİR: BEYZA DEMİREL

Bakmadan Geçme