• Haberler
  • Konya
  • Konya'da, İsrail'e yönelik protestolar devam ediyor

Konya'da, İsrail'e yönelik protestolar devam ediyor

Konya'da Bosna Hersek mahallesinde dün akşam saatlerinde Starbucks önünde toplanan bir grup genç, İsrail'i protesto etti.

İsrail’in 7 Ekim’de Filistin halkına yönelik başlattığı saldırılar devam ederken,  gerçekleşen saldırılarda binlerce insan hayatını kaybetti. 

BOYKOTLAR DEVAM EDİYOR

İsrail’in Filistin halkına yönelik saldırıları Türkiye geneli protesto edilirken, Türkiye de bulunan ve İsrail markası olan marketlere yönelik boykotlar devam ediyor. Son olarak Konya’da yaşanan olaylarda bir grup genç Starbucks önünde toplanarak İsrail aleyhinde protesto gerçekleştirdiler. İşte haberin detayları…

Konya'da, İsrail'e yönelik protestolar devam ediyor

FİLİSTİN’DE DESTEK İÇİN PROTESTO

İsrail Filistin halkına yönelik saldırısı devam ederken Konya’nın Bosna-Hersek mahallesinde bir grup genç, Starbucks’ta protesto düzenledi. Akşam saat 20.30 civarı Filistin atkıları ile gelen grup genç Starbucks önünde Filistin’e destek için bir eylemde bulundu.

Konya'da, İsrail'e yönelik protestolar devam ediyor

POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
Protestoyu gerçekleştiren gruptan bir genç, Starbucks’un açık alanında bulunan bir masaya çıkarak ‘Ölen canlılara üzülmüyorsanız, utanın’ sözlerini sarf etmesi dikkat çekti. Bunun üzerine olay yerine polis ekipleri intikal etti. Polis ekipleri masaya çıkan genci indirerek olay yerindeki güvenliği sağladı.

HABER:GAYE TORUN

Bakmadan Geçme