KYK sorunlarına bir yenisi daha eklendi!

Kredi Yurtlar Kurumu'na bağlı öğrenci yurtlarında sorunlar bitmek bilmiyor. Kars'ta bir KYK yurdunda, yurt koridorlarında fare ve kedilerin oynadığı görüntüler gündem oldu.

KYK sorunlarına bir yenisi daha eklendi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kredi Yurtlar Kurumu'na bağlı öğrenci yurtlarında sorunlar bitmek bilmiyor. Aydın'da yaşanan asansör faciasının ardından, öğrencilerin yaşadıkları sorunlar tek tek gün yüzüne çıkmaya başladı. 

Kars'ta KYK'ya bağlı Serhat Kız Öğrenci Yurdu'nda kalan öğrenciler yurtta yaşadıkaları sorunları video ve fotoğraf kaydı alarak göstermeye çalıştı. Öğrecilerin kaydettiği görüntülerde yurt koridorunda bir kedinin, yakaladığı fare ile oynadığı dikkat çekti. 

Sol Haber'e konuşan Ayşe isimli öğrenci, "Burası esir kampından farksız. Yemeklerden böcek çıkıyor, yurtta fareler cirit atıyor. İlk başta ben de anlamamıştım. Yurtta kediler de var zaten. Ama lütfen aklınıza hayvan sevgisi, kedi besleme gibi örnekler gelmesin. Ortalık pislik içinde ve kediler buralarda karnını doyuruyor içeriyi pisletiyorlar. Fareyi de ilk o zaman fark ettim. Kedi koridorda fareyle oynuyordu. Böyle şeylerin içinde yaşıyoruz şu an. Bu canlılar buraya her yer pislik olduğu için çabucak geliyor. İlaçlama yok, temizlik yetersiz, tuvaletlerde bazen sabun bile olmuyor." sözleri ile anlattı.

KYK sorunlarına bir yenisi daha eklendi!

Bakmadan Geçme