Karatay'da spor salonu açılışı gerçekleştirildi

Karatay Belediyesi tarafından düzenlenen programda Karatay İlçesi'nde hayata geçirilen yeniliklere bir yenisi daha eklenen Karatay Çimenlik Spor Salonunun, açılışı düzenlenen programla bugün gerçekleştirildi. Açılışta konuşan Karatay Belediyesi Başkanı Hasan Kılca,' İlçemize ve insanımıza yapacağımız en önemli katkının çocuklarımızı ve gençlerimizi etkileyecek yatırımlardır. Bu çerçevede Kartay'ın Konya'nın geleceğini hep birlikte şekillendiriyoruz.' Dedi.

KONYA HABER: Konya’nın dört bir tarafında hayata geçirilen yeniliklere bir yenisi daha eklendi. Spor alanındaki yatırım ve projeleriyle Türkiye’ye örnek olan Karatay Belediyesi tarafından İlçeye kazandırılan Çimenlik Kapalı Spor Merkezi’nin açılışı bugün düzenlenen programla gerçekleşti. Karatay’ın dört bir tarafında hayata geçirilen projelerle vatandaşlara yeni yaşama alanları kazandırdıklarını ifade eden Karatay Belediyesi Başkanı Hasan Kılca,” Karatay Belediyesi olarak sadece fiziki ve altyapı alanında değil sosyal, kültürel, eğitim ve spor alanlarında da önemli hizmetlere imza atıyoruz ve atmaya devam edeceğiz.” Şeklinde konuştu.

“BİZ BİR BAŞKA SEVİYORUZ”
Karatay Belediyesi olarak 100. Temel Atma Proje ’sine Çimenlik Kapalı Spor Merkezi’nin dâhil olduğunu söyleyen Başkan Hasan Kılca,” Biz Karatay’ımızı Konya’mızı bir başka seviyoruz. Yaptığımız her hizmet, her yatırım ve projeyle bu sevdamız, heyecanımız, gayretimiz daha da artıyor. Duyduğumuz muhabbet, katlanan heyecanımız ve şehrimize olan sevdamız bizi daha çok çalışmaya ve daha çok üretmeye teşvik ediyor.” İfadelerini kullandı. 

“GENÇLERİN GELECEĞİ VE EĞİTİMİ İÇİN”
Tamamen gençlerin geleceği ve eğitimi için çalıştıklarını belirten Başkan Kılca,” Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gençlerimizin eğitimi ve gelişimine yönelik çalışacağız. Bin 161 metrekare inşaat alanına sahip 21 milyon lira maliyetli Çimenlik Kapalı Spor Salonumuzu da bugün gençlerimiz için hizmete açıyoruz. Karatay’ımıza Konya’mıza hayırlı olmasını temenni ediyor açılış programımıza teşrif ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum .” diyerek sözlerini sonlandırdı. 
 

KONYA HABER - HAKİMİYET

FOTOĞRAF BEYZA DEMİREL 

Karatay'da spor salonu açılışı gerçekleştirildi
Karatay'da spor salonu açılışı gerçekleştirildi
Karatay'da spor salonu açılışı gerçekleştirildi
Karatay'da spor salonu açılışı gerçekleştirildi

Bakmadan Geçme