• Haberler
  • Konya
  • Konya'da kimsenin ulaşamadığı o çift için Türk polisi harekete geçti

Konya'da kimsenin ulaşamadığı o çift için Türk polisi harekete geçti

Konya'da yaşayan yaşlı çiftten bir süredir haber alınamıyordu. Polis ekiplerinin devreye girmesi üzerine bir polis memuru çiftin ikinci katta bulunan evine tırmandı.

Konya'da kimsenin ulaşamadığı o çift için Türk polisi harekete geçti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya'nın merkez Selçuklu ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Öncü Sokak üzerinde bulunan 3 katlı binada yaşlı çiftten bir süredir haber alınamıyordu. İddiaya göre, 85 yaşındaki Rüveyde ve 85 yaşındaki Hulusi Yurttaş çiftinden haber alamayan ve endişelenen komşular  sağlık ekiplerine durumu bildirdi. Komşuların olayı ihbar etmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri binanın ikinci katında çiftin bulunduğu daireye demir parmaklıklardan tırmanarak çıktı.

Daireye polis ve sağlık ekiplerinin girmesi üzerine Rüveyde Yurttaş’ın eşi Hulusi Yurttaş baygın halde bulundu. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin arından Hulusi Yurttaş, ambulansla Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.  Hayati tehlikesi bulunan Hulusi Yurttaş'ın bir gün önce hastalığı nedeniyle hastaneye kontrole gidip geldiği bilgisi edinildi. 

Bakmadan Geçme