Konya'da o belediye başkanı ve kaymakamdan alkışlanacak hareket

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin ile birlikte yetim ve öksüz Kardeşlik İftarında yetim ve öksüz çocuklar ve aileleriyle buluştu.

Konya'da o belediye başkanı ve kaymakamdan alkışlanacak hareket
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, iftar programın katılan çocuklara çeşitli hediyeler takdim etti.

Dünya hayatının çeşitli imtihanlarla geçtiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “yaşamımız gereği bazen kaza, bazen kader, bazen de farklı nedenlerle aile bütünlüğünde sıkıntılar oluyor. Anneler, Babalar veya her ikisi, bazen de çocuklar hayattan kopuyor. Biz birliğimizi, beraberliğimizi ve inanç değerlerimizi devam ettirdiğimiz sürece bu tür sıkıntıların altından kalkmayı başardık. Hayat devam ediyor ve mücadele etmek zorundayız. Mücadeleye devam etiğimiz zaman Rabbim kolaylık veriyor. Ben de sizler gibi yetimim ve aynı duyguları paylaşıyoruz. Bizler her zaman siz çocuklarımızın yanındayız, sizlerin abisi, kardeşi, amcası olmak için çalışıyoruz” ifadelerini kaydetti.

Annesiz ve babasız büyümenin çok zor olduğunu kaydeden Kaymakam Pişkin, “sunulan her türlü imkanı fırsata çevirerek hayatın zorluklarının üstesinden gelebiliriz. Yetim ve öksüz kalmak Allah’ın takdiri ve yazgısıdır, kaderdir. Her zaman başınız dik, alnınız açık olsun. Kendinize güvenin geleceğe güvenle bakın yılmayın, üzülmeyin arkanızda önce Yüce Allah, sonra devletimiz var. Yolunun bahtınız açık olsun sizlerle gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Tutal ve Kaymakam Pişkin, öksüz ve yetim çocuklarla yakından ilgilenerek sohbet etti birlikte iftar açtı.

Kardeşlik iftarına Kaymakam Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın yanı sıra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mehmet Ölmez, Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Muhammed Kiremitçi, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay,  MHP İlçe Başkanı Eyüp Gül, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ali Özkaldı da katıldı.

Bakmadan Geçme