Konya'da o yollara radar mı konuldu?

Konya'da o yollarda görüntülü sayacı görenler radar sandı. Konya Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği yeni bir uygulama ile 'bisiklet şehri' olma yolunda emin adımlar ilerliyor. Bisikletli trafiğinin tespit edilmesi ve bu hareketliliğin veriye dönüştürülerek planlanan yatırımların şekillendirilmesi amacıyla görüntülü sayaç devreye alındı. İşte Konya'da hayata geçirilen yeni uygulama…

Konya'da o yollara radar mı konuldu?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Haber: Konya Büyükşehir Belediyesi, bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması için her geçen gün başka bir yenilik hayata geçiriyor. 595 kilometre bisiklet yolu ile dikkat çeken Konya şehri, bisiklet parkları tasarım ve estetiğiyle de beğeniliyor.

Bu kapsamda şehir içi ulaşımda etkin olarak bisiklet kullanımını artırmak isteyen Konya Büyükşehir Belediyesi, tamamen yerli üretim olan projede bisiklet trafiğini tespit edip, bu hareketliliği veriye dönüştürmeyi hedefliyor.  

BİSİKLET TRAFİĞİ İZLENİYOR

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AA muhabirine, şöyle konuştu:
"595 kilometreyle Türkiye'nin en uzun bisiklet yol ağına sahip Konya'da radar görünümünü andıran bisiklet sayacı projemizi hayata geçirdik. Tamamen yerli üretim olan projedeki temel amacımız, bisikletli trafiğini tespit etmek ve bu hareketliliği veriye dönüştürmek. Bu sayede elde ettiğimiz verilerin planlanan yatırımlarımızı şekillendirmemize büyük katkı sunacağına inanıyorum."

Konya'da o yollara radar mı konuldu?

Yorumlar 1
Suvat suvari 30 Ocak 2023 00:09

Konya'da Şu bisiklet hırsızlığına çare bulsanız daha çok bisiklet kullanımı olunacak. benim 3 kere bisikletim çalındı. Daha da binmedim. Artık binmemde

Bakmadan Geçme