Konya'da Okul Servis Aracının Tehlikeli Yolculuğu Velileri Endişelendirdi

Konya'nın Selçuklu ilçesine bağlı Ardıçlı TOKİ olarak bilinen Akademi Mahallesi 2. etapta çekilen şok edici bir video, velileri alarma geçirdi. Videoda görülen Konya Turizm firmasına ait okul servis aracının tehlikeli bir şekilde yolculuk yapması, çocuklarını bu araçla taşıyan velilerin öfkesine neden oldu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Konya'da Okul Servis Aracının Tehlikeli Yolculuğu Velileri Endişelendirdi

 

Hakimiyet Gazetesi'nin haberine göre; Konya'nın Selçuklu ilçesine bağlı Ardıçlı TOKİ olarak bilinen Akademi Mahallesi 2. etapta çekilen şok edici bir video, velileri alarma geçirdi. Videoda görülen Konya Turizm firmasına ait olduğu iddia edilen okul servis aracının tehlikeli bir şekilde yolculuk yapması, çocuklarını bu araçla taşıyan velilerin öfkesine neden oldu.

Görüntülerde, okul servis aracının Konya'nın en dik ve keskin rampalarına sahip mahallede zorlukla hareket ettiği, hatta aracın yan yatmak üzere olduğu net bir şekilde görülüyor. Videonun çekildiği Akademi Mahallesi 2. etap, velilerin çocuklarının güvenliği konusunda büyük bir korku yaşamalarına sebep oldu.

Veliler, çocuklarının bu şekilde güvensiz bir araçla taşınmasına öfkeyle tepki göstererek, olayın bir an önce çözülmesini talep ediyor. Firmanın bu tehlikeli duruma nasıl izin verdiği ve gerekli önlemlerin neden alınmadığı konusunda sorular ortaya atılırken, yetkililerden konuya ilişkin bir açıklama bekleniyor.

Okul servis aracının tehlikeli bir şekilde trafikte olmasının, öğrencilerin güvenliğini riske atabileceği endişesiyle veliler, gerekli önlemlerin alınmasını ve sorumluların hesap vermesini talep ediyor. Olayın soruşturulması ve benzer durumların yaşanmasının önüne geçilmesi için veliler, ilgili kurumların daha etkin bir denetim mekanizması oluşturmasını istiyor.

Özel Haber

Bakmadan Geçme