• Haberler
  • Konya
  • Konyalı anneden çağrı: 'Çocuğumun can güvenliği yok!'

Konyalı anneden çağrı: 'Çocuğumun can güvenliği yok!'

Konya'da yaşayan F.E., isimli kadın, 2 yıl önce boşandığı kocası İ.D.,'nin 4 yaşındaki kız çocuklarına şiddet uyguladığını iddia etti.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Konyalı anneden çağrı: 'Çocuğumun can güvenliği yok!'

Konya’da yaşayan F.E., isimli kadın, 2 yıl önce kocası İ.D., ile boşandı. Çiftin 2 yaşındaki çocuklarının velayeti mahkeme kararıyla anneye verilirken, çocuğun bazı günlerde baba İ.D.,’den kalması yönünde hükmedildi.  


Anne F.E.,’nin iddialarına göre, 29 Haziran 2023 tarihinde çocuğu babası İ.D.,’ye bıraktı. 30 Haziran günü çocuğu geri alan anne F.E., çocuğunun kollarında ve bacaklarına morlukların olduğunu fark etti. 


Çocuğuna oluşan morlukları sorduğunda İ.F.,’nin vurduğu yanıtını aldığını belirten İ.D., hastaneye gidip darp raporunu aldığını ve baba İ.F.’den şikayetçi olduğunu aktardı.

 
Olayla ilgilen Savcı’nın soruşturmaya gerek duymadığını ifade eden anne İ.D., çocuğunun eski eşiyle hallen görüşmek zorunda olduğunu ve küçük çocuğu İ.E.D.,’nin can güvenliğinin olmadığını ifade etti. 
Konyalı anneden çağrı: 'Çocuğumun can güvenliği yok!'

“ÇOCUĞUMUN KOLLARINDA VE BACAKLARINA MOR BİR ŞEKİLDE BANA GERİ GELDİ”


Çocuğunun vücudundaki morlukları fark ettiğinde hastaneye gidip, darp raporu aldığını aktaran anne F.E., şunları dile getirdi: “İki yıl önce boşandım eski eşime çocuğumu görmek için görüştü çocuğum ona gönderdim.

 
29 Haziran 2023 tarihinde 30 Haziran'da da aldığımda da çocuğumun kollarında ve bacaklarına mor bir şekilde bana geri geldi. 


Çocuğuma kim yaptı dediğimde karşı tarafın ismini ve sevgilisinin ismini verdi. Çocuğun babasını abi diye bilmektedir. Abi yaptı diyerek bacaklarına vurmaya başladı. 


Ben zaman kaybetmeden hastaneye gidip darp raporu aldı.  Arkasına da Polis karakoluna gidip şikayetçi oldum.  


Ama şöyle bir şey oldu; Savcılık tarafından koşturmaya yer olmadığına dair karar çıktı. Ve takipsizlik raporu verildi.  Benim çocuğum halen İ.F.,’nin yanına gitmektedir.  Yani ben de göndermek zorundayım, çünkü ellerinde bir mahkeme kararı vardır.”

“ÇOCUĞUMUN ORDA CAN GÜVENLİĞİ YOK”

Çocuğunun geceleri ağlayarak uyandığını ve can güvenliğinin olmadığını vurgulayan anne İ.D., “Çocuğumun orda can güvenliği yoktur.  

Çocuğum geceleri sürekli ağlayarak uyanıyor. ‘Yapmayın, etmeyin’ diye bağırıyor.  Benim çocuğum en yakınlarına bile artık korkaraktan yaklaşıyor.  

Sürekli arkama saklanıyor, benim yanına asla ayırılmıyor.  Karşı tarafa giderken ağlıyor, gitmek istemediğini dile getiriyor. Oradayken görüntülü konuşsak bile çocuğum hani gel al diyor. 

Karşı taraf zaten öncesinde beni sürekli teyit etmiştir.

Bu şartla uzaklaşma kararı almışımdır.  Bunun neticesinde şöyle düşünüyorum, hıncı çocuğumdan çıkarıyor.  

Buradan yetkililere sesleniyorum, gereğinin yapılmasını arz ediyorum.” diye konuşarak sözlerini noktaladı. 
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme