Konya'da sokak kavgası: husumetli gruplar arasında 2 yaralı!

Konya'da, aralarında husumet bulunan kişiler arasında sokak ortasında çıkan kavgada tüfek, bıçak ve biber gazı kullanıldı ve bu olayda 2 kişi yaralandı. Olay yerine ulaşan polis ekiplerine ateş açarak kaçan 3 şüpheli, polis ekiplerince kısa sürede yakalandı.


Olay, saat 23.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Karakulak Mahallesi Özgümüş Sokak üzerinde meydana geldi. İhlas Haber Ajansı'ndan edinilen bilgiye göre, daha önceden aralarında husumet bulunan 2 grubun sokak üzerinde karşılaşması sonucu tartışma çıktı. Çıkan sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle grubun bir tarafı sokak üzerinde bulunan evlerinden tüfek, bıçak ve biber gazı getirerek husumetli oldukları şahıslara saldırdı.

Polis ekiplerine ateş açıp kaçtılar
Çıkan kavgayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olayın yaşandığı sokağa ulaşan ekiplere evlerinden tüfek, bıçak ve biber gazı getiren şahıslar tüfek ile ateş açarak olay yerinden kaçtı. Çıkan silah ve bıçaklı kavgada yaralanan Yusuf P. ile Recep P., olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayda kullanılan suç aletleri çatıda bulundu

Polis ekipleri, kaçan şüphelilerin izini bulmak için kapsamlı bir çalışma başlattı. Araçlar tek tek aranırken, şüphelilerin evi olduğu tespit edilen adreste yapılan aramada çatıda tüfek, bıçak ve biber gazı bulundu. Polis, 3 şüpheliyi hızla yakalayarak ifadelerini almak üzere emniyete götürdü. Soruşturma ise devam ediyor.

 

Bakmadan Geçme