• Haberler
  • Konya
  • Konya'da yeni bir mağaza açıldı. Karaca Home Meram'da hizmette

Konya'da yeni bir mağaza açıldı. Karaca Home Meram'da hizmette

Konya'nın ilk ve Tek Karaca Home Mağazası, Meram Yeniyol Caddesi Melihşah Mahallesinde bulunan Cadde Meram AVM merkezinde düzenlenen bir törenle dualarla açıldı.

Konya adına önemli hizmetlerde bulunan güzellik sektörünün güzel ve başarılı isimlerinden İsmihan Çetin Orhan bu seferde Karaca Home mağazası ile adından söz ettirmeye hazırlanıyor.

Melikşah Mahallesi Melikşah Caddesi üzerinde bulunan Cadde Meram AVM içerisinde Zemin Kat No. 51/B adresinde hizmete açılan Karaca Home Meram'ın açılışına Karaca Home satış direktörleri Osman Şahin ve Adem Gökaslan ile birlikte Konya iş dünyasından çok sayıda temsilci ve çok sayıda misafir katıldı.

Konya'nın ilk ve tek Karaca Home Mağazası olan aynı zamanda Türkiye'nin ilk karaca Home Franchising magazası olan Karaca Home Meram'ın işletmeciliğini Güzellik Uzmanı İsmihan Çetin Orhan ile birlikte eşi Ömer Faruk Orhan birlikte yapacaklar.

Türkiye geneli 1100 tane satış noktası bulunan ve sektörünün öncü ve cazibe markası olan Karaca Home Meram'da ev dekorasyon ürünleri ve nevresim takımları ile birlikte ev gereçleri konusunda ihtiyaç duyulan her şeyi bulabilecekler. 

Açılışta kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden genç ve başarılı iş kadını İsmihan Çetin Orhan ve eşi Ömer Faruk Orhan bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Karaca Home Meram çatısı altında en iyi hizmete vermeye çalışacaklarını söylediler.

Protokol konuşmaları ve yapılan dua sonrası  Karaca Home Meram Mağazası protokol üyelerinin kurdele kesmesiyle hizmete açıldı.

Bizlerde Karaca Home Meram mağazasının Konya'mıza hayırlı olmasını diliyor, İsmihan Çetin Orhan ve Ömer Faruk Orhan çiftine ise bol kazançlar diliyoruz.

Bakmadan Geçme