Konya'daki altın soygununda yeni gelişme!

Ereğli'de sabah saatlerinde bir kuyumcuda meydana gelen soygunun ardından çalınan altınlar, emniyet ekiplerinin hızlı operasyonuyla kısa sürede bulunarak iş yeri sahibine eksiksiz teslim edildi. Olayla ilgili 2 şüpheli yakalanırken, firari 2 kişinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Konya'daki altın soygununda yeni gelişme!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya’nın Ereğli ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen kuyumcu soygununun ardından, emniyet güçlerinin hızlı müdahalesiyle çalınan altınların tamamı ele geçirilerek iş yeri sahibine teslim edildi.Konya'daki altın soygununda yeni gelişme!

Olayın bildirilmesi üzerine harekete geçen Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, koordineli bir çalışma yürüttü. Kısa sürede yapılan operasyonlarda şüphelilerden iki kişi yakalanırken, diğer iki zanlının yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Konya'daki altın soygununda yeni gelişme!

Soruşturma kapsamında elde edilen bilgiler doğrultusunda çalınan altınlara da ulaşıldı ve herhangi bir eksik olmadan iş yeri sahibine teslim edildi.

Konya'daki altın soygununda yeni gelişme!

Olay sonrası açıklama yapan iş yeri sahibi, emniyet ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesine dikkat çekerek, “Kısa sürede tüm altınlar geri getirildi, herhangi bir zararımız yok. Emeği geçen tüm güvenlik güçlerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Hakimiyet Gazetesi - Hakimiyet Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!