Konya'daki Bu İlçe Kültür Merkezi'ne Kavuştu

Ilgın Kültür Merkezi'nin resmi açılışı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı ve Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş'ın katılımıyla gerçekleşti.

Konya'daki Bu İlçe Kültür Merkezi'ne Kavuştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Büyükşehir Belediyesi, KOP İdaresi ve Ilgın Belediyesi işbirliğinde yapımı tamamlanan Ilgın Kültür Merkezi, düzenlenen törenle açıldı.

Açılışta konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Bu kültür merkezi, hem fiziki görünümü hem de altyapısıyla Ilgın'ımıza değer katan önemli bir projedir. Toplam maliyeti 19 milyon lira olan bu proje, KOP idaresi ile işbirliği içinde hayata geçirilmiştir. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş da, açılışta yaptığı konuşmada, "Bugün burada, şehrimizin tarihini, doğasını ve kültürünü daha da öne çıkaracak Ilgın Kültür Merkezi'ni açmanın gururunu yaşıyoruz. Bu merkez, şehrimizin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına cevap verecek önemli bir adım." İfadelerini kullandı. Ertaş, Ilgın'ın tarihi, doğası, kültürü, şifalı kaplıcaları ve sanayisi ile hızla gelişen bir şehir olduğunu vurgulayarak, yapılan yatırımların bunun en büyük kanıtı olduğunu belirtti.

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ise açılışı yapılan kültür merkezinin hayırlı olmasını dileyerek, önceki dönem Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başta olmak üzere, Konya Büyükşehir Belediyesi, KOP idaresi ve Ilgın Belediyesi'ne teşekkürlerini iletti.

Bakmadan Geçme