• Haberler
  • Konya
  • Konya'dan İstanbul'a Medeniyet Okulu Gezisine Katılacaklar Dikkat! Soğuk ve Yağışlı Bir Hava Olacak

Konya'dan İstanbul'a Medeniyet Okulu Gezisine Katılacaklar Dikkat! Soğuk ve Yağışlı Bir Hava Olacak

Konya Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan Medeniyet Okulu Projesi kapsamında 'Atabey Gençliği Ecdadın İzinde' temasıyla Konya'daki tüm 11 ve 12. Sınıf öğrencilerine yönelik günübirlik İstanbul gezisi programları devam ediyor. Bu hafta sonu hem cumartesi hem de Pazar günü ayrı ayrı grupların gideceği gezi ise soğuk ve yağışlı bir havaya denk gelecek.

Konya Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan Medeniyet Okulu Projesi kapsamında "Atabey Gençliği Ecdadın İzinde" temasıyla Konya’daki tüm 11 ve 12. Sınıf öğrencilerine yönelik günübirlik İstanbul gezisi programları devam ediyor.

Bu hafta gerçekleştirilecek olan gezi, 25 ve 26 Kasım tarihlerinde ayrı ayrı olmak üzere iki grup halinde gerçekleştirilecek. Geziye katılacak öğrenciler, sabah saatlerinde Konya'dan hareket ederek İstanbul'a gidecek.

İstanbul'da Ayasofya Camii, Topkapı Sarayı, Dolmabahçe Sarayı, Galata Kulesi, Yerebatan Sarnıcı, Süleymaniye Camii, Sultanahmet Camii gibi tarihi ve kültürel yerleri ziyaret edecek öğrenciler, öğle yemeği molası verdikten sonra dönüş yolcuğuna çıkacak.

Gezi kapsamında öğrenciler, İstanbul'un tarihi ve kültürel zenginliklerini yakından tanıma fırsatı bulacak.

SOĞUK VE YAĞIŞLI HAVAYA DİKKAT!

Gezi, 25 Kasım'da Konya'dan hareket edecek ilk grup için soğuk ve yağışlı bir güne denk gelecek. Bu nedenle öğrenciler, mevsim şartlarına göre hazırlıklı olması gerekiyor.

Öğrencilerin, gidecekleri yerlere uygun kıyafetler ve ayakkabılar giymesi, yanlarına yağmurluk ve şemsiye gibi eşyalar almaları tavsiye ediliyor.

Gezi programı ve diğer ayrıntılar, Konya Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün internet sitelerinde ve sosyal medya hesaplarında duyurulacak.

Özel Haber

Bakmadan Geçme