Konya Engelliler 5'te 5 yaptı!

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından organize edilen Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Lig'de mücadele eden Konya Engelliler, yoluna 5'te 5 galibiyetle devam ediyor.

Konya Engelliler 5'te 5 yaptı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ligin ilk haftasında İzmir Rehabilitasyon, 2. haftasında Mersin Akdeniz, 3. haftasında Çarşamba Bedensel Engelliler’i mağlup eden yeşil-beyazlılar, Tokat temsilcisi Zile Engelli Gençlik’in ligden çekilmesinin ardından bu maçı da hükmen kazanmıştı. Konya Engelliler, ligin 5. haftasında konuk ettiği Van Bedensel Engelliler’i de 77-53 mağlup ederek yoluna 5’te 5 galibiyetle devam etti!

Altunel’den herkese teşekkür

Van Bedensel Engelliler maçının ardından konuşan Konya Engelliler Başkan Yardımcısı Ali Altunel, emeği geçen herkese teşekkür etti. Altunel, “Engelli sporuna desteklerinden dolayı Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Uğur Altay’a, Konya Büyükşehir Belediye Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanı Murat Közoğlu ile Yaşlı ve Engelliler Şube Müdürü Aliye Küçükkaya Ören’e, katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. SPOR SERVİSİ

Bakmadan Geçme