Konya Gelecek Partisi Ankara'ya akın etti

Saadet Partisi ve Gelecek Partisi İttifakıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kurulan Saadet Partisi grubu ilk toplantısını yaptı.

Konya Gelecek Partisi Ankara'ya akın etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Saadet – Gelecek İttifakı grubunun Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenlenen ilk grup toplantısı’nın konukları Gelecek Partisi ve Saadet Partisi’nin Konya Teşkilatları oldu.

Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçe Başkanlarından oluşan Yüz kişinin üzerinde bir katılımcı ile grup Toplantısına katılmak için Ankara’ya gittiklerini ifade eden Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Arslan “Saadet Partisi ve Gelecek Partisi Milletvekillerimizin kurdukları TMMM Grubunun ilk toplantısına katılmak için Ankara’ya gittik. Grup toplantısının ardından Konya Milletvekilimiz Hasan Ekici’yi de ziyaret ettik ve Genel Merkezimize geçtik. Genel Merkezimizde İlçe Başkanlarımızla birlikte Genel Başkanımızı ziyaret ettik.” Dedi.

KONYA’DA 31 İLÇEMİZİN TAMAMINDA ADAY ÇIKARACAĞIZ  
“Genel Merkezimizde Genel Başkanımız ve İlçe Başkanlarınızla düzenlediğimiz toplantıda Konya’da 31 İlçemizin tamamında aday çıkarmaya hazır olduğumuzu ifade ettik” diyen İl Başkanı Ahmet Arslan; “Genel seçimlerin ardından İl Başkanlığı görevini aldığımız andan itibaren çalışmalarımıza hız verdik ve yerel seçimler için çalışmalarımıza başladık. Genel Başkanımıza da 31 İlçemizin tamamında aday çıkarmaya hazır olduğumuzu ifade ettik ve bunun için de çalışıyoruz.” Dedi.
 

Bakmadan Geçme