Konya Gönüllüleri Derneği Kuruldu

Trafik Konya ekibi gönüllerindeki Konya aşkıyla harekete geçti ve Konya Valiliği Sivil Toplum İl Müdürlüğü onayıyla Konya Gönüllüleri Derneğini kurdu.

Konya Gönüllüleri Derneği Kuruldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYA HABER: Çocuktan kadına, hayvandan çevreye, eğitimden sağlığa Konya’da yaşanan bütün sorunlar ile ilgili 15 alanda faaliyet göstermeyi planlayan derneğin en önemli gücü gönüllüler. Gönüllüler arasında avukat, doktor, mühendis, öğretmen, akademisyen, kamu personeli gibi alanında uzman kişiler yer alıyor. 

Konya Gönüllüleri yönetim kurulu başkanlığına seçilen Ömer Mustafa Soyer,
Özellikle okullar açılmadan köylerdeki çocuklarımızı ziyaret edelim istiyoruz, gıda ihtiyacı olan evlerimize gıda ulaştıralım istiyoruz, kadınlarımız emeklerinin karşılığını alsın istiyoruz, yardım beklemek zorunda kalmasın ürettiği ürünleri satabileceği ortamlar, platformlar oluşturalım istiyoruz, afetlere hazırlıksız yakalanmayalım istiyoruz, ilk Yardım dersleri verelim gözümüzün önünde bir vatandaşımız yardım beklerken çaresizlikle beklemeyelim istiyoruz, engellilerin hayatını kolaylaştıralım istiyoruz, eğitimde eşitliği sağlayalım, dezavantajlı çocuklarımız akranlarının gerisinde kalmasın istiyoruz, şehrimiz, ülkemizde örnek gösterilsin iyi anılsın istiyoruz, ne yapacağını bilmeyen gençlerimizin yoluna ışık tutalım istiyoruz, şehrimizde hiçbir hayvan aç kalmasın zulme uğramasın istiyoruz.

Çünkü biz biliyoruz ki çevremizi değiştirdiğimizde dünya değişecek, çocuklarımızın gözüne baktığımızda oğlum, kızım ben bunları yaptım diye gönül rahatlığıyla söyleyelim istiyoruz. Dedi 
Aynı zamanda Konya Gönülleri Genel Sekreteri seçilen Trafik Konya Yönetim Kurulu Başkanı Alican Sümer, Konya Gönüllüleri Derneği 2023 Yılında Konya’nın en popüler sosyal medya hesabı trafikkonya ve ekibi tarafından kurulmuştur. Başı dertte olan kişilere en kısa sürede ulaşmak, yardım için gereken uygun koşulları yaratmak, her türlü konuda toplumu bilgilendirmek derneğimizin temel amacıdır.

Konya Gönüllüleri’nin Değerleri gönüllülük, karşılıksız yardımseverlik, başta insan hayatı olmak üzere tüm canlıların hayatına değer Vermek, dürüstlük, güvenilirlik. dedi.
Biz kişisel menfaatlerimizi bir kenara koyduk 3 aylık dönemlerde muhasebe kayıtlarımızı yayınlayacağız diyen Konya Gönüllüleri hiçbir menfaat ve karşılık gözetmeksizin, sadece finansal ve fiziksel değil, aynı zamanda bilgi, beceri ve kabiliyetlerinin tümünü seferber eden gönüllü ordusunun bütün sorunları çözebileceğini belirtti.

KONYA HABER - HHAKİMİYET
 

Bakmadan Geçme