Konya iş dünyasının acı kaybı

Zade Yağları ve Zade Vital gibi markaların kurucusu, Helvacızade Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Büyükhelvacıgil vefat etti.

Helvacızade A.Ş. Grubunun Yönetim Kurulu Başkan Tahir Büyükhelvacıgil ve Zade Vital CEO'su Mevlüt Büyükhelvacıgil’in babaları Helvacızade Grubu Kurucusu ve Onursal Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Büyükhelvacıgil vefat etti.

Merhumun cenazesi, bugün öğle namazına müteakip Sultan Selim Camii’nde kılınacak cenaze namazı sonrası Üçler Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

HELVACIZADE ŞİRKETLER GRUBU'NDAN TAZİYE MESAJI

Helvacızade Şirketler Grubu yayınladığı taziye mesajında "Helvacızade Şirketler Grubu olarak, şirketlerimizi bugünlere getiren, Onursal Başkanımız Saygıdeğer Kadir Büyükhelvacıgil, 135. Yılımızda bizleri derin bir acı içinde bırakarak, Hakk’ın rahmetine kavuştu. 5 Şubat 2023 tarihinde Konya Sultan Selim Camii'nden öğle namazına müteakip kaldırılacak ve Üçler Mezarlığı'na defnedilecektir. Kadir Büyükhelvacıgil’in izinde daha sağlıklı nesiller için çalışmaya devam edeceğiz. Allah rahmet eylesin…"

ODA BAŞKANLARINDAN TAZİYE MESAJI

KTO Başkanı Selçuk Öztürk, yayınladığı taziye mesajında şunları söyledi: "Odamızın önceki dönem Meclis başkanlarından Tahir Büyükhelvacıgil'in vefat eden babası Kadir Büyükhelvacıgil'e Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun."

KSO Başkanı Mustafa Büyükeğen de şunları kaydetti: "Odamızın önceki dönem başkanlarından, sanayici kardeşimiz Tahir Büyükhelvacıgil'in babası Kadir amcamızın vefatını teessürle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, aileye ve yakınlarına başsağlığı diliyorum."

Hakimiyet Gazetesi olarak merhuma Allahtan rahmet, Büyükhelvacıgil ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz.

 

Bakmadan Geçme