• Haberler
  • Spor
  • Konya Makina Mühendisleri Odası Dart Turnuvası'nın 5.sini düzenledi

Konya Makina Mühendisleri Odası Dart Turnuvası'nın 5.sini düzenledi

Makine Mühendisleri Odası Konya Şubesi, '5. Geleneksel Dart Turnuvası' oda hizmet binasında düzenlendi

“Makina mühendisleri odası dart turnuvasının 5.sini düzenledi”

                              

Kuruluş amacı üyelerine ve topluma hizmet etmek olan Makine Mühendisleri odası Konya Şubesi üyelere sunmuş olduğu teknik hizmetlerin yanında sosyal ve kültürel birçok etkinlik düzenleyerek aileleri ile birlikte güzel vakit geçirmelerini de sağlamışlardır. “5. GELENEKSEL DART TURNUVASI” bu etkinlikler kapsamında oda hizmet binasında düzenlendi. Üyeler aileleriyle birlikte günün stresinden uzak vakit geçirme imkânı buldular.

Üyeler ve ailelerinin katılımı ile gerçekleştirilen turnuvaya toplam 105 Oda üyesi aileleriyle birlikte iştirak etti. 13 yaş üstü erkekler ve bayanlarla, 13 yaş altı çocuklar olarak 3 ayrı kategoride düzenlenen turnuva sonucunda; 13 yaş üstü erkeklerde Ömer Erdoğan Duransoy birinci olurken, Asaf Yıldırım ikinci, Hilmi Cenk Alaybeyoğlu üçüncü oldu. Bayanlar kategorisinde Alanur Sürücü birinci olurken, ikinci Elif Ekercin, Emine Aslıhan Alaybeyoğlu ise üçüncü oldu. 13 yaş altı kategorisinde ise Burak Duransoy birinci, Hasan Akcan ikinci, Ali Kerem Şahin üçüncü oldu. Dereceye girenlere kupaları ile turnuvaya katılan diğer üyelere hediyeleri Şube Yönetim Kurulu tarafından taktim edildi.

Oda üyeleri arasındaki dayanışma ve dostluğu geliştirmenin amaçlandığı turnuvada ayrıca, yoğun çalışma temposu içerisinde beyinsel yorgunluğun atılarak bedensel zindeliğin kazanılması, daha önceki yıllarda olduğu gibi muhabbet ve dostluk ortamının tesis edilmesi de hedeflendi.              

“Üyeler mesleğini ve toplumu ilgilendiren her konuda destek olmaya dün olduğu gibi bugünden sonrada devam edecektir. Dart Turnuvasına göstermiş oldukları ilgileri bizi mutlu etmiştir. Gücünü üyelerinden alan Odamızın her türlü organizasyonuna yoğun katılım sağlayan üyelerimize teşekkür ederiz” denildi.

Bakmadan Geçme