Konya'da bu hafta soğuk hava etkisini gösterecek! Bu ilçede havalar 3 dereceyi görecek

Bir haftalık hava durumu tahminlerine göre, Konya'nın o ilçesinde soğuk günler peş peşe geliyor. İşte bir haftalık hava durumu tahminleri…

Konya'da bu hafta soğuk hava etkisini gösterecek! Bu ilçede havalar 3 dereceyi görecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Meteroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgilere göre Konya’nın Selçuklu ilçesinde 14, 21 Şubat arasında yağmurlu ve soğuk hava bekleniyor. 

14 Şubat Çarşamba Günü Konya Selçuklu Hava Durumu: Havanın Kapalı, en yüksek sıcaklığın 7° ve en düşük sıcaklığın 5° olması bekleniyor.

15 Şubat Perşembe Günü Konya Selçuklu Hava Durumu: Havanın Hafif yağmur, sıcaklığın en yüksek 8° ve en düşük 4° olması bekleniyor. 

16 Şubat Cuma Günü Konya Selçuklu Hava Durumu: Havanın Parçalı bulutlu, sıcaklığın en yüksek 8° ve en düşük 3° olması bekleniyor. 

17 Şubat Cumartesi Günü Konya Selçuklu Hava Durumu: Havanın Kapalı, sıcaklığın en yüksek 7° ve en düşük 3° olması bekleniyor. 

18 Şubat Pazar Günü Konya Selçuklu Hava Durumu: Havanın Kapalı, sıcaklığın en yüksek 7° ve en düşük 3° olması bekleniyor. 

19 Şubat Pazartesi Günü Konya Selçuklu Hava Durumu: Havanın Parçalı az bulutlu, sıcaklığın en yüksek 9° ve en düşük 3° olması bekleniyor. 

20 Şubat Salı Günü Konya Selçuklu Hava Durumu: Havanın Parçalı bulutlu, sıcaklığın en yüksek 13° ve en düşük 3° olması bekleniyor. 

21 Şubat Çarşamba Günü Konya Selçuklu Hava Durumu: Havanın Parçalı bulutlu, sıcaklığın en yüksek 15° ve en düşük 6° olması bekleniyor. 


 

Bakmadan Geçme