Konya PERDER'den Yerli Malı Haftası etkinliği

Perakendeciler Derneği Konya Başkanı Ahmet Çetin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bayram Altuner, Abdullah Çelik ve Halil İbrahim Özsöğüt genel merkez ile ortaklaşa düzenlenen Yerli Malı Haftası etkinliği çerçevesinde Meram İlçesi Yavuz Sultan Selim İmam Hatip Ortaokulu, Selçuklu İlçesi Süleyman Çelebi Ortaokulu ve Karatay İlçesi'nde Karatay Belediyesi İmam Hatip İlköğretim Okulunu ziyaret ederek öğrencilere hediye verdi.

Konya PERDER'den Yerli Malı Haftası etkinliği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yerli malı haftası etkinliğinde konuşan Perder Konya Başkanı Ahmet Çetin: “1946 yılından bu tarafa 12-18 Aralık kutlanan yerli malı haftası kapsamında okullarımıza ziyarette bulunarak, öğrenci kardeşlerimize birer hediye takdim ettik. Bizler çocukluğumuz da yaşadığımız aynı heyecanı burada bulunan öğrencilerinde yaşamasını ve aynı duygu içerisinde gelecek nesillere aktarmaları için genel merkezimizle ortaklaşa bir etkinlik düzenledik” dedi.

 Çetin sözlerinin devamında ‘ Etkinliğe katılan Okul yöneticilerine, PERDER Genel Başkanı Ömer Düzgün’e ve Konya PERDER Yönetim kurulu üyeleri ve bu etkinliğe destek veren firmalara teşekkür etti.

Bakmadan Geçme