Konya Selçuk Üniversitesinde Dünya Sivil Havacılık Günü Kutlandı

Konya Selçuk Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu tarafından Dünya Sivil Havacılık Günü kapsamında söyleşi gerçekleştirildi.

Konya Selçuk Üniversitesinde Dünya Sivil Havacılık Günü Kutlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Uluslararası sivil havacılığın evrensel kurallarını oluşturup dünyada güvenli ve sistemli bir şekilde işlemesi amacıyla kurulan, Türkiye’nin de kurucu üyesi olduğu Uluslararası Sivil Havacılık Teşkilatının (ICAO) 1992 yılında aldığı kararla ilan edilen “7 Aralık Uluslararası Sivil Havacılık Günü” Selçuk Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulunda kutlandı.

Bu çerçevede SÜ Sivil Havacılık Yüksekokulu öğrencileri, Sultan Alparslan Kültür Merkezinde Havaş Konya birim yöneticileri ve Türk Hava Yolları Teknik AŞ (Turkish Technic) yönetici ve teknisyenleri ile söyleşide bir araya geldi.

Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Recai Kuş, “Dünya Sivil Havacılık” konulu açılış konuşması gerçekleştirdi.

Açılış konuşmasının ardından Prof. Dr. Recai Kuş’un moderatörlüğündeki söyleşinin 1. oturumuna geçildi. Oturumda Havaş Konya Havalimanı İstasyon Müdürü Kürşat Yanık ve birim şefleri, sunumlarının sonrasında öğrencilerin sorularını cevapladı.

2. oturumda ise Turkish Technic Teknisyeni Uğur Asarkaya ve birim yöneticileri sunum yaptı. Oturum, soru – cevap bölümüyle sona erdi. HAKKI VADİ

Bakmadan Geçme