Konya ve Hatay'da iki okul Gönül Köprüsü Mektupları kurdular

Konya'da Meram Osmangazi Ortaokulu öğrencileri ve Hatay Mehmetçik Okulu öğrencileri mektup arkadaşlığı ile gönül köprüsü kurdular.

Konya ve Hatay'da iki okul Gönül Köprüsü Mektupları kurdular
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ülkemizde yaşanan 6 Şubat depremleri büyük bir yıkıma ve acıya neden olmuştu. Devlet ve millet el ele vererek bu acıları sarmaya çalıştığımız bu süreç içerisinde deprem bölgelerinde  çadır kentler kuruldu. Bu çadır kentlerde hayata devam etmeye çalışan öğrencilerimiz için de okullar açıldı.

Hatay'ın Defne ilçesinde kurulan çadır kentte faaliyet gösteren Mehmetçik Okulunda, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğünce görevlendirilen öğretmenlerimiz burada çalışmalarını sürdürmektedir.

Geçtiğimiz günlerde Mehmetçik Okulu'nda görev yapan Meram Osmangazi Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Şahin Işık'ın başlattığı GÖNÜL KÖPRÜSÜ projesi kapanmasında buradaki öğrencilerin Meram Osmangazi Ortaokulu öğrencilerine yazdıkları mektuplar sahiplerini buldu.

Osmangazi Ortaokulu KOP YAZARHANE PROJESİ  kapsamında çalışmalarını devam ettiren Şahin IŞIK bu mektupları atölye öğrencileriyle cevapladı. Oradaki kardeşlerimizin seslerini duymaktan duydukları mutluluğu belirten öğrenciler mektupları cevaplarken zarflarına küçük hediyeler bıraktıklarını ve onlara her zaman yardımcı olmaya hazır olduklarını söylediler 
 

Bakmadan Geçme