BBP adayları, Konya'da gençlerle buluştu

14 Mayıs 2023 tarihinde seçimlere hazırlanan Büyük Birlik Partisi (BBP) Konya İl Başkanlığı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bir yandan sahada Konyalılar ile buluşan BBP Konya Milletvekili Adayları bir yandan da düzenledikleri program ile gençlerle buluştu.  

BBP adayları, Konya'da gençlerle buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Düzenlenen programa Büyük Birlik Partisi Konya Milletvekili Adayları Osman Seçgin, Hacer Atasagun, Av. Seyit Özcan, Fatih Kuz ve Muhammed Fatih Dağlıoğlugil, ile BBP Konya İl ve İlçe yöneticileri katıldı.

Program hakkında değerlendirmede bulunan BBP Konya Milletvekili Adayı Osman Seçgin, “Meram Kafeler Sokağında; Konya gençlerimizin düzenlediği forma katıldık. Merak ettiklerini sordular. Milletvekili adaylarımız ile cevaplamaya çalıştık. Gençliğimiz, çakı gibi maşallah. Bizim için hepsi ülkemizin geleceği, yarınlarımız. Bize böyle bir fırsat verdikleri için çok teşekkür ediyorum.  Bu seçimler Türkiye'nin bağımsızlığı seçimi, bölgesinde lider olma seçimi, mazlumların seçimi, işte bu yüzden BBP Cumhur İttifakı içerisinde. Allah'ın izni ile 14 Mayıs'ta sandıklardan güller çıksın diyorum “ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme