• Haberler
  • Konya
  • Konya yolunda karın kalınlığı 15 santimetreye ulaştı!

Konya yolunda karın kalınlığı 15 santimetreye ulaştı!

Antalya-Konya kara yolunda sabah saatlerinden itibaren başlayan yoğun kar yağışı, özellikle Alacabel mevkiinde ulaşımı zorlaştırdı. Kar kalınlığı 15 santimetreyi bulurken, karayolları ekipleri yolun açık kalması için aralıksız çalışıyor.

Antalya’yı Konya’ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolunda sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı, özellikle 1825 rakımlı Alacabel mevkiinde yoğunlaştı. Bölgede kar kalınlığı 15 santimetreye kadar yükselirken, ekipler yolun ulaşıma açık kalması için yoğun mesai harcıyor.Konya yolunda karın kalınlığı 15 santimetreye ulaştı: Ulaşım zorlaştı!

30 KİLOMETRELİK GÜZERGAHTA KAR ETKİSİ SÜRÜYOR

Akseki ilçesine bağlı Yarpuz Mahallesi’nden Seydişehir kaçış rampalarına kadar yaklaşık 30-35 kilometrelik alanda etkili olan kar yağışı, sürücülerin dikkatli olmasını gerektiriyor. Karayolları Alacabel ekipleri, kar küreme ve tuzlama çalışmalarıyla yolda güvenliği sağlamaya çalışıyor.Konya yolunda karın kalınlığı 15 santimetreye ulaştı: Ulaşım zorlaştı!

SÜRÜCÜLERE UYARI: DİKKATLİ OLUN

Yetkililer, bölgeden geçecek araç sürücülerini yavaş ve tedbirli seyretmeleri konusunda uyardı. Kar yağışı ve buzlanma nedeniyle yol koşullarının zaman zaman zorlaşabileceği belirtildi.

Hakimiyet Gazetesi - Hakimiyet Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!