Konyalı Gazimiz Akın Albayrak'a Son Veda

Meram Yaka Mahallesinde uzun bir süredir ikamet eden ve tedavi gördüğü hastanede vefat eden 1942 doğumlu Kıbrıs Gazisi Akın Albayrak, 13 Aralık 2023 tarihinde son yolculuğuna uğurlandı. Gazinin cenazesi, Selçuklu İlçesi Hocacihan Tatbikat Camii'nde İkindi Namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hocacihan Mahalle Mezarlığı'nda askeri törenle defnedildi.

Konyalı Gazimiz Akın Albayrak'a Son Veda
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Meram Yaka Mahallesinde uzun bir süredir ikamet eden ve tedavi gördüğü hastanede vefat eden 1942 doğumlu Kıbrıs Gazisi Akın Albayrak, 13 Aralık 2023 tarihinde son yolculuğuna uğurlandı.

Gazinin cenazesi, Selçuklu İlçesi Hocacihan Tatbikat Camii'nde İkindi Namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hocacihan Mahalle Mezarlığı'nda askeri törenle defnedildi.

Cenaze namazına Konya Valisi Vahdettin Özkan, Vali Yardımcıları Aydın Erdoğan, Fatmagül Dalmış, Meram Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, Gazinin ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı. Cenazeye iştirak edenler, Gazimize Allah'tan rahmet dilerken, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır temennisinde bulundu.

Kıbrıs Gazisi Akın Albayrak'ın vefatı, hem yerel hem de ulusal düzeyde duygu dolu anların yaşanmasına sebep oldu. Gazinin vatanına olan hizmetleri ve vefatının ardından geride bıraktığı anılar, sevenleri tarafından daima yaşatılacak.

Hakimiyet Gazetesi olarak biz de Gazimize Allah’tan rahmet sevdiklerine sabırlar diliyoruz…

Konyalı Gazimiz Akın Albayrak'a Son Veda
Konyalı Gazimiz Akın Albayrak'a Son Veda
Konyalı Gazimiz Akın Albayrak'a Son Veda
Özel Haber

Bakmadan Geçme