• Haberler
  • Spor
  • Konyaspor'a 2 müjdeli haber! O futbolcular için girişimler hızlanıyor

Konyaspor'a 2 müjdeli haber! O futbolcular için girişimler hızlanıyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Konyaspor'a müjdeli haberler İstanbul'dan gelmeye devam ediyor.

Konyaspor'a 2 müjdeli haber! O futbolcular için girişimler hızlanıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYASPOR HABERLERİ: Üst üste 2 defa UEFA tarafından para cezasına çarptırılan yeşil beyazlı ekibe müjdeli haberler İstanbul'dan geliyor. 

Ekonomik olarak zor günlerden geçen ve Mpoku'ya ödenecek olan 50 milyon TL'yi kara kara düşünen yeşil beyazlı yöneticiler, son olarak UEFA tarafından 2022-2023 sezonuna ait Mali Kontrol Kurulu, yükümlülüklerini yerine getiremediği gerekçesiyle 100 bin Euro para cezasına çarptırılmıştı.Konyaspor'a 2 müjdeli haber! O futbolcular için girişimler hızlanıyor

Mpoku'ya 2 hafta içerisinde 60 milyon TL ödeyememesi durumunda transfer yasağıyla karşılaşacak olan Anadolu Kartalı'na Hadziahmetovic müjdesi geldi. İddiaya göre Beşiktaş, Konyaspor'dan devre arasında transfer ettiği Hadziahmetovic'i 13 milyon Euro'ya satıyor. İspanya'dan ve İtalya'dan ciddi teklifler alan Boşnak futbolcunun 13 milyon Euro'ya transfer olması durumunda Yeşil beyazlı kulübün kasasına yaklaşık olarak 78 milyon TL girecek  ve transfer çalışmalarını hızlandıracak.

GALATASARAY, CİCALDOU VE MORUTAN'I KİRALAMA KARARI ALDI!

Transfer döneminde sağ kanat ve 10 numara transferleri yapacak olan Konyaspor'a bir diğer müjdeli haber ise Galatasaray'dan geldi. 

Galatasaray'a yakınlığı ile bilinen Nevzat Dindar'ın haberine göre sarı kırmızılılar, Morutan ve Cicaldau'yu kiralama kararı aldı. Konyaspor'a 2 müjdeli haber! O futbolcular için girişimler hızlanıyorYeşil beyazlılar, Cicaladau için Başakşehir ile yarışacak. Okan Buruk'un kampta görmek istediği Morutan için ise kulübe ulaşmış herhangi bir resmi teklifin olmadığı iddia edildi. Rumen oyuncunun Kamp performansından memnun kalan Okan Buruk, yabancı sınırı sebebiyle Morutan'ın kiralık olarak ayrılmasını istiyor.

Teknik Direktör Aleksander Stanojevic'in de onayından geçen 2 futbolcu için girişimlerin önümüzdeki günlerde hızlandırılması bekleniyor.

KONYASPOR HABERLERİ - KONYASPOR TRANSFER HABERLERİ 

 

 

Bakmadan Geçme