Konyaspor'a Nijeryalı Forvet

Geçen sezon forvetlerinden istediği katkıyı alamayan Konyaspor, yeni sezonda kadrosunu iyi bir forvetle güçlendirmek istiyor. Soccernet.ng'nin  haberine göre hücum hattını güçlendirmek isteyen Anadolu Kartalı, Gözünü Abdulrahman Taiwo'ya dikti.

Konyaspor'a Nijeryalı Forvet
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYASPOR HABERLERİ: Kadrosuna daha genç ve daha dinamik bir forvet katmak isteyen yeşil beyazlılar, Danimarka ekibi SönderjyskE' de forma giyen Santrafor oyuncusu Abdurrahman Taiwo ile ilgileniyor. Konyaspor'a Nijeryalı ForvetAleksandar Stanojeviç'in yeşil beyazlı yöneticilere açıkça önerdiği ve derhal alınmasını istediği Nijeryalı santrafor, geçtiğimiz sezonu Slovakya'nın Spartak Trnava takımında geçirdi.

24 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon  Spartak Trnava'da 30 maçta yer aldı ve rakip fileleri 20 kez havalandırdı. Eski kulübü Spartak Trnava'da dahil olmak üzere birçok kulübün peşinden koştuğu Nijeryalı futbolcu, Türkiye'de daha önceden Bursaspor'un genç takımında forma giydi.

Bursaspor'dan ayrıldıktan sonra aynı yılın Eylül ayında FCZ Brno B'ye geçerek hızla A takıma yükseldi.

Ocak 2019'da DAC Dunajska Streda'ya transfer olan ardından Karvina ve Michalovce'de kiralık olarak forma giyen Taiwo, 2021 yılında SönderjyskE'e kalıcı olarak transfer oldu. Buradan Spartak Trnava'ya kiralık olarak geçti.

KONYASPOR HABERLERİ - KONYASPOR TRANSFER HABERLERİ 

 

Bakmadan Geçme