Konyaspor'da yeni teknik direktör adayı belli oldu

Spor Toto Süper Lig'de kötü gidişatı sürdüren ve Sırp teknik direktör Stanojevic'le yolları ayırmayı planlayan Konyaspor'da yeni teknik direktör adayı belli oldu.

Konyaspor'da yeni teknik direktör adayı belli oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Giresunspor maçında puan kayıplarının sürmesi üzerine Konyaspor Taraftarı  Başkan Fatih Özgökçen'ni istifaya davet etmişti. Artan tepkiler üzerine bir süredir teknik direktör arayışında olan Konyaspor’un gündeminde yeni bir isim olduğu öğrenildi.

Yeşil beyazlı Yönetim, takıma en başarılı dönemlerinden birini yaşatan Aykut Kocaman ismini gündemine aldığı gelen bilgiler arasında. Kocaman, yeşil-beyazlı takımda çıktığı 177 resmi maçta 69 galibiyet, 52 beraberlik ve 56 mağlubiyet yaşamıştı.Konyaspor'da yeni teknik direktör adayı belli oldu

 

İLK DEFA AVRUPA HEYECANI YAŞATTI
2015-2016 sezonunda ise takımının başarılı sonuçlara imza atmasını sağlayan Kocaman, ligi 3. tamamlayarak yeşil-beyazlıları ilk kez UEFA Avrupa Ligi'ne taşıdı.
2016-2017 sezonunda ligde beklentilerini gerçekleştiremeyen Kocaman'ın ekibi, buna rağmen kulüp tarihinde ilk kez Türkiye Kupası'nı müzesine götürme başarısını gösterdi.

Bakmadan Geçme