Konyaspor'un sağlığı onlara emanet!

Medova Hastanesi, Süper Lig 2024-25 Sezonunda Konyaspor'un sağlık sponsoru oldu

Konyaspor'un sağlığı onlara emanet!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu Basın Toplantı Salonu’ndaki imza törenine, Konyaspor Kulübü Başkanı Ömer Korkmaz ve Medova Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Olcay ile her iki kurumun yöneticileri katıldı.

Konyaspor’un yanında yer alan Medova Hastanesi’ne teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Korkmaz, şunları kaydetti:

“Sağlık sektörünün önde gelen kurumlarından olan Medova Hastanesi, Konyaspor’umuzun yanında yer aldı. Kulübümüze verilen her destek çok kıymetlidir. Sağ olsunlar Medova Hastanesi de bu noktada bizleri yalnız bırakmadı. Şehrimizin iki önemli markasının birleşmesi bizleri fazlasıyla memnun etti. İnşallah yıllarca sürecek Konyaspor - Medova birlikteliği için bugün ilk temeli attığımızı düşünüyorum.

“Konya’mızdaki kurum ve kuruluşlar ile oluşturduğumuz bu birliktelikler, kulübümüzü olumlu yönde etkilediğine şahit oluyoruz. Bugün, Süper Lig 2024-2025 sezonunu kapsayan sağlık sponsorluk anlaşmasını imzaladık. Sponsorluk anlaşmasının gelecek sezonlarda devam edeceğini tahmin ediyorum. Medova Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Seçkin Olcay başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki, bu birlikteliğimiz güzel başarılar yaşamamıza vesile olacak.”

Bakmadan Geçme