Konyaspor yönetimi hata üstüne hata yapıyor!

Konyaspor yönetim kurulu, Başkan Fatih Özgökçen başkanlığında toplanarak genel kurul kararı aldı. Yeni sezonun başlamasına 25 gün kala alınan genel kurul kararı yeşil beyazlı taraftarlar tarafından tepkilere neden oldu.

Konyaspor yönetimi hata üstüne hata yapıyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYASPOR HABERLERİ: Geçen sezonun sona ermesinin ardından Anadolu Kartalı’nda taraftarlar, Başkan Özgökçen ve yönetim kurulundan olağanüstü kongre kararı almasını bekliyordu ancak yeşil beyazlı yöneticiler, kongre kararı almadı ve yeni sezonun planlamasına başladı. 

Yeşil beyazlı yöneticilerin hataları bununla da bitmedi. Geçen sezonun ortasında yapılması gereken sponsorluk arayışları transfer sezonunun başlangıcında yapıldı. Transfer sezonunun başlamasıyla sponsorluk arayışına giren Anadolu kartalı, TÜMOSAN ile anlaşmaya vardı ancak M’poku’ya ödenecek olan 50 milyon TL’lik ücret yüzünden bulunan kaynakta erimiş oldu. 

Yeşil beyazlılar, bu süreçte Gerçekleştirdiği Marlos Moreno ve Yunus Mallı transferlerini de açıklayamadı. Konyaspor’da Başkan Özgökçen ve yönetim kurulunun yola devam etmesi durumunda yeşil beyazlılar’da  transferlerin 1 Ağustos’tan sonra gerçekleşmesi bekleniyor.

KONYASPOR HABERLERİ - KONYASPOR TRANSFER HABERLERİ
 

Bakmadan Geçme