Konyaspor yönetimi Kaç transfer daha yapmayı düşünüyor?

Trendyol Süper Lig'de yeni sezonun başlamasına günler kala kulüpler transfer çalışmalarına devam ediyor. Takımlar eksik bölgelerine takviye yapmak için transfer çalışmalarını hızlandırmaya devam ederken akıllara 'Konyaspor santrafor alacak mı, kaç transfer yapacak?' Soruları geldi. Peki Tümosan Konyaspor kaç transfer daha yapacak? İşte detaylar…

Konyaspor yönetimi Kaç transfer daha yapmayı düşünüyor?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYASPOR HABERLERİ: Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig’de yeni sezonu 12 Ağustos Cumartesi günü İstanbulspor karşılaşması ile açıyor. İstanbulspor karşısında yeni transferleri ile çıkacak olan Konyaspor, bu sezon Marlos Moreno, Alexandru Cicaldau, Morgan Schneiderlin, Yunus Mallı ve Paul Bernardoni gibi isimleri kadrosuna kattı. 

Sağ kanat transferi için Halihazırda Olimpiu Moruţan ile görüşme halinde olan Anadolu Kartalı, sağ kanat transferi yapacak. Muhammed Demir’in 6 ay sahalardan uzak kalması ve Uche İkpeazu’nun kadroda düşünülmemesi nedeniyle, biri yerli olmak kaydıyla, 2 santrafor takviyesi yapacak ve transferi kapatacak.

ADİL DEMİRBAĞ AYRILIRA BİR STOPER TAKVİYESİ YAPILACAK
Transfer döneminde adı  Çaykur Rizespor’la anılan Demirbağ, Çaykur Rizespor’la anlaşmış daha sonra Fransa’dan gelen teklifler üzerine Mavi- yeşilli takıma transfer olmaktan vazgeçmişti. Metz takımından 2.5 milyon euro bonservis talep eden yeşil beyazlılar’ın bu isteği Fransız kulübü tarafından kabul edilmedi ve bu transfer durma aşamasına geldi. Olası Demirbağ’ın ayrılığında yeşil beyazlılar, yerli  stoper takviyesi yaparak transferi sonlandıracak. 

KONYASPOR HABERLERİ - KONYASPOR TRANSFER HABERLERİ 

Bakmadan Geçme