Konya'yı gururla temsil etti

Konya'da yılın öğretmeni seçilen Dr. İhsan Obalı ödül olarak yılın öğretmeni seçildi. Obalı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından organize edilen ve 81 ilde seçilen yılın öğretmenlerinin katıldığı Ankara'da ve İstanbul'da programlarında Konya'yı temsil etti.

Konya'yı gururla temsil etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dr. İhsan Obalı Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Biyoloji Bölümü’mden 1999 yılında mezun oldu. Öğretmenlik mesleğine aynı yıl Ağrının Taşlıçay ilçesi, Yukarı Düzmeydan köyü Sivrice Mezrası İlkokulunda sınıf öğretmeni olarak başladı. O yıldan bu yıla, öğrencileri ile birlikte veya akademik olarak yaptığı makale kitap çalışmaları, yapmış olduğu projelerinin değerlendirilmesiyle Yüksel Bahadır Alaylı Bilim ve Sanat Merkezi’nde Başöğretmen olan Biyoloji öğretmeni Dr. İhsan Obalı, Konya’da 2022 yılında yılın öğretmeni seçildi

Millî Eğitim Bakanlığı koordinasyonunda 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında hazırlanan ve 81 ilden seçilen mesleğinde fark oluşturan öğretmenlerin iştirak ettiği Ankara’da yapılan özel programa Konya’yı temsilen Başöğretmen Dr. İhsan Obalı ’da katıldı.

Öğretmenlere verilen değerin bir nişanesi olarak Ankara ve İstanbul'da çeşitli tarihî, kültürel ve sanatsal etkinliklerin düzenlendiği dört gün süren program kapsamında, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer ile Başöğretmen Dr. İhsan Obalı ve tüm illerden gelen öğretmenler, Anıtkabiri ziyaret ettiler. Öğretmenler Anıtkabir ziyaretinin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ile Birinci Mecliste bir araya geldiler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde vermiş olduğu davette biraraya geldi. Ayrıca öğretmenler  İstanbul gezisinde Topkapı Sarayı, Küçüksu Kasrı, Beylerbeyi Sarayı, Boğaz Tekne Gezisi, Ayasofya Cami, Sultanahmet Meydanı ve Büyük Çamlıca Camine ziyaretlerinde bulundular Aynur ünün

Başöğretmen Dr. İhsan Obalı ve 81 ilden gelen tüm öğretmenler İlk geldiği günden görev yerine döneceği son güne kadar çiçeklerle karşılanmış ve dönüş uçağına kadar uğurlanmıştır.

Millî Eğitim Bakanlığınca 22-26 Kasım 2022 tarihlerinde, Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlerin

İlimizi temsil eden Başöğretmen Dr. İhsan Obalı öğretmenimizi tebrik ediyor, meslek hayatında başarılar diliyoruz.

Bakmadan Geçme