• Haberler
  • Konya
  • Kulu'da Sağlıklı Yaşam etkinlikleri düzenlendi

Kulu'da Sağlıklı Yaşam etkinlikleri düzenlendi

Konya'nın Kulu ilçesinde obezite ve obeziteye bağlı hastalıkların önlenmesi amacıyla, Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı çerçevesinde çeşitli etkinlikler düzenlendi. 

Kulu İlçe Sağlık Müdürlüğünü obezite ve obeziteye bağlı hastalıkların önlenmesi için Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketi Hayat Programı kapsamında çeşitli etkinlikler düzenledi.  

Program kapsamında dengeli beslenme ve düzenli fiziksel aktivite alışkanlığının kazandırılması için Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Yürüyüşü, Fiziksel Aktivite Etkinliği ve Sağlıklı Yaşam Farkındalık gibi farklı etkinlikler düzenlendi.  

Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Yürüyüşü etkinliği kapsamında düzenlenen yürüyüş Kırkahvesi mevkisinden başlayarak, Kulu Gençlik Spor Salonu'da sona erdi. Yürüyüş sonrası katılımcılar spor salonunda spor hareketleri ve spor aktiviteleri yaptı. 

Kulu Kaymakamı Ömer Faruk Canpolat, etkinlik kapsamında düzenlenen afiş yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediye dağıttı. 

Programa, Kulu Kaymakamı Ömer Faruk Canpolat, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Osman Hasdemir, İlçe Emniyet Müdürü Şakir Taşatan, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Semih Kaya, kamu kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme