• Haberler
  • Güncel
  • Kuruluş Osman dizisinde beklenmedik ayrılık. ATV bile engel olamadı

Kuruluş Osman dizisinde beklenmedik ayrılık. ATV bile engel olamadı

Başrollerinde Burak Özçivit ve Özge Törer'in yer aldığı ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman'da sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Kuruluş Osman dizisinde beklenmedik ayrılık. ATV bile engel olamadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kuruluş Osman'da yeni sezon öncesi beklenmedik bir ayrılık gerçekleşti. Birsenaltuntas.com sitesinde paylaşılan haberde; "Kuruluş Osman”ın ilk bölümünden beri seyirci karşısına çıkan ve başarılı performansıyla büyük beğeni toplayan Ayşe Hatun’u Açelya Özcan‘ın ekibe veda edeceği öğrenildi." denildi. 

 

KURULUŞ OSMAN'IN AYŞE HATUNU'NA VEDA

 

Yayınlandığı ilk günden bugün kadar büyük bir kitle yakalayan ve başarıyla yoluna devam eden Kuruluş Osman dizisinde, 5. sezon öncesinde kadro netleşmeye başladı. Bu kapsamda dizideki ilk ayrılık da belli oldu. Güzelliğiyle dikkat çeken ve oyunculuğunun üzerine her geçen gün koyan Açelya Özcan'ın yeni yayın döneminde dizide olmayacağı öğrenildi. Ayşe Hatun'un vedası hayranlarını oldukça üzdü. 

 

AÇELYA ÖZCAN KİMDİR?

 

Oyuncu Açelya Özcan, 28 Haziran 1986'da İstanbul'da doğdu. Yazar Nurhayat Özcan'ın kızıdır. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu. Tiyatro, sinema ve dizi oyunculuğu yaptı. Kaybedenler Kulübü, Dağ 2, Çiçero gibi filmlerde ve Aşkın Halleri, Kiraz Mevsimi, Avlu, Kuruluş Osman gibi dizilerde rol aldı. Türkmen kızı Nabat rolüyle dikkat çekti. Müzisyenlik de yapan Özcan, profesyonel bir oyuncu olarak kariyerine devam ediyor. 

 

Kuruluş Osman dizisinde beklenmedik ayrılık. ATV bile engel olamadı

 

TAKİPTEN ÇIKMIŞTI

 

Dizinin 5. sezon çekimleri devam ederken başrol Burak Özçivit’in dizinin yapımcısı ve resmi adresini instagram üzerinden takipten çıkması dikkatleri çekmişti. Özçivit’in bu davranışının arkasında dizinin final bölümünde geri planda kalması olduğu öğrenildi. Oyuncunun isteği üzerine senaryonun değiştirilmesiyle sorun çözüldü.

 

Kaynak: Birsenaltuntas.com Derleme: Hakimiyet.com - Göktuğ Efil
 

Bakmadan Geçme