KYK Yemekhanesine Personel Alınacak! Başvuru için…

Bucak'ta yeni KYK Oğuzhan Erkek Yurdumda çalışmak üzere personel ihtiyacı oluştu.

KYK Yemekhanesine Personel Alınacak! Başvuru için…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Üniversitelerin KYK’larında personel olarak çalışmak isteyenler için beklenen o fırsat geldi. Ocak 2024 tarihi itibarıyla başlatılan personel alımı ilanının detayları açığa çıkarıldı. KYK yemekhanesinde çalışmak isteyenler için Burdur Belediyesi personel alımı ilanını paylaştı.

KYK Personel Alım İlanı Başvurusu!

Bucak'ta yeni KYK Oğuzhan Erkek Yurdumda çalışmak üzere personel ihtiyacı oluştu. KYK'nın yemekhanesinde çalışmak isteyen personelin belirtilen ilanın şartlarını takip ederek açık pozisyonlara başvurusunu bırakması mümkün. Konuyla ilgili irtibat hattı ve yurdun açık adresi, müracaat edilebilmesi için yurdun resmi internet sitesi üzerinden paylaşıldı.

KYK Personel Alımı Başvuru Şartları!

Burdur Bucak Yeni KYK Oğuzhan Erkek Yurdunda çalışmak isteyenlerin belirli şartları karşılaması gerekiyor. Başvuruda bulunacak olan adayların gece çalışacak şekilde ulaşım sıkıntısı bulunmamalıdır. İnsanlarla etkileşimi kuvveti ve güler yüzlü olmalıdır.

KYK Personel Alımı Açık Pozisyonlar!

Erkek Öğrenci Yurdu KYK personel başvurusunda bulunmak isteyenlerin başvuru yapabilecekleri açık pozisyonlar arasında şunlar yer alıyor: Aşçı, doğramacı, aşçı yardımcısı, bulaşıkçı, kepçeci, meydancı, gıda mühendisi, temizlikçi, diyetisyen… Personel alım sürecini takip etmek isteyenler Bucak Burdur Oğuzhan Erkek Yurdu Yeni KYK yemek adresi ilanını inceleyebilir, yurdun internet sitesi üzerinden irtibata geçebilir.

 

Bakmadan Geçme