Lig'de üst üste 6'ncı galibiyet

Trendyol Süper Lig'in 31'inci haftasında Adana Demirspor ile sahasında mücadele eden Fenerbahçe, rakibini 4-2 yenerek ligde üst üste 6'ncı galibiyete ulaştı.

Süper Lig’de şampiyonluk yarışını sürdüren Sarı-lacivertliler, ligin 31'inci haftasında Ülker Stadyumu’nda Adana Demirspor ile oynadı ve sahadan 4-2’lik skorla galip ayrıldı.

Bu sonuçla puanını 82’ye çıkartan Fenerbahçe hata yapmazken haftayı Galatasaray’ın ardından ikinci sırada kapattı. 39 puanda kalan Adana ekibi ise 11'inci sıraya düştü.

Sezonun ilk 10 haftasında 10 galibiyet alarak tarihinin en iyi sezon başlangıcına imza atan kanarya, bu sezonki en uzun ikinci galibiyet serisine ulaştı. Sarı-lacivertli ekip, ligin 25'inci haftasında iç sahada Alanyaspor ile berabere kaldıktan sonra oynadığı 6 maçta da galibiyet aldı. Deplasmanda Çaykur Rizespor, Hatayspor ve Trabzonspor’u mağlup eden Fenerbahçe sahasında da Kasımpaşa, Pendikspor ve Adana Demirspor’u yendi. Sarı-lacivertliler, bu 6 maçlık süreçte rakip fileleri 18 kez havalandırdı.

Bakmadan Geçme