Liverpool'da hedef Attila Szalai

İngiliz basınında yer alan haberlere göre Liverpool, Fenerbahçe'nin başarılı stoperi Attila Szalai'yi istiyor.

Liverpool'da hedef Attila Szalai
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fenerbahçe geçen sezon şampiyonluğa ulaşamasa da stoper ikilisi Kim Min Jae ve Attila Szalai, avrupanın birçok kulübünün radarına takılmış ve bu iki oyuncuya teklifler gelmişti. Geçen sezon Kim’i 18 milyon Euro’ya Napoli’ye satan  Sarı-Lacivertliler’de bu kez de Macar savunmacıya dev bir talip çıktı.

 

Liverpool, savunmanın 1 numarası Virgil van Dijk’in sakatlığı sonrası sol stoper arayışına başladı. İlk tercihinin Napoli’den Kim Min Jae olduğu  ancak bu oyuncunun yüksek maliyetinden dolayı Lirvepool’u alternatif isimlere yönlendirdiği kaydedildi.

 

Buna göre İngiliz devi, Attila Szalai’yi transfer hedefi haline getirdi. Haberde, Liverpool’un normalde Türkiye’den bir oyuncuyu alma konusunda tereddütlü olacağı ancak Kim Min-jae ’nin Napoli’de kısa sürede sergilediği performansın, bu yöndeki olumsuz görüşleri azalttığı belirtildi.

 

Szalai’ye ülkesinde ‘Macar Van Dijk’ yakıştırması yapıldığı, 25 yaşındaki stoperin ara transfer dönemi için en uygun isimler arasında olduğu belirtildi. İngiliz basını, Szalai için yapılacak teklifi yazmasa da maliyetinin, Kim Min-jae ’den çok daha düşük olacağı vurgulandı.

.

Bakmadan Geçme